دکتر عادل مهری با اشاره به بهرهبرداری از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر جهت راهاندازی مرکز نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین برنامههای مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد در تراز بینالمللی به وسیله آموزش در حوزههای نگرشی، دانشی و مهارتی برای نخبگان شاهد و ایثارگر است.
وی با اشاره به اینكه نخبگان شاهد، پرچمداران جامعه ایثارگری هستند، استفاده از نظرات و پیشنهادات آنان برای برنامههای آینده و ارائه راهكار برای بهبود بهرهوری در تمامی عرصههای علمی و فرهنگی را یك ضرورت دانست.
دکتر مهری به اهمیت نقش شرکت های دانش بنیان در ایجاد اشتغال پرداخت و افزود: مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر برای طرح های نخبگان شاهد و ایثارگری که رویکرد اشتغال و کارآفرینی دارند، مجموعه استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان را در این اداره کل کلید زده است.
مدیرکل دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر با اشاره به پیشبینی برنامههای بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت در این راستا گفت: از برنامههای بلند مدت، بسترسازی مناسب جهت برگزاری برنامهها و پیشبرد اهداف توسط اعضا و نمایندگان استانی و برنامه میان مدت شامل آموزش مهارت و دانش به نمایندگان ستادی و استانی و تقویت مهارت و افزایش توانمندی کارگروههای مرکز است.
دکتر مهری اضافه کرد: تشکیل کمیتههای تخصصی مرکز و دعوت از افراد متخصص و صاحب نظر به منظور سیاستگذاری و نحوه ممیزی طرحهایی که ارائه میشود از جمله برنامههای کوتاهمدت در این خصوص است.
وی با اشاره به ظرفیت های ارزشمند شرکت های دانش بنیان برای ساماندهی اشتغال ایثارگران و تقویت روحیه خوداتکایی ایثارگران تأکید کرد: اقتصاد دانش بنیان و توجه جدی به آن راه برون رفت از معضل بیکاری است و این اداره کل حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها را در اولویت اصلی خود قرار داده است.
دکتر مهری خاطرنشان کرد: در حوزه استارت آپ یا شرکت های نوپا که کسب و کار در آن عموما حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل بالایی دارد، با ورود نخبگان شاهد و ایثارگر می توانیم علاوه بر بهره گیری از توان این عزیزان در این زمینه، فرصت هایی برای اشتغال سایر ایثارگران نیز فراهم کنیم و با فعالیت در شرکت های دانش بنیان به تولیدات خوبی دست یابیم.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بهشت شرکت های دانش بینان است، چون که هنوز ظرفیت های خالی زیادی در این حوزه وجود دارد و جوانان نخبه و توانمند کشور می توانند فعالیت ها و اقدامات چشمگیری در این خصوص انجام دهند.
مدیرکل دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر اظهار کرد: تاکنون چندین طرح مورد حمایت این مرکز به بنیاد ملی نخبگان معرفی شده است که تعداد بسیاری از ایثارگران دارای تحصیلات عالیه و دانش فنی و تخصصی می توانند از طرح های دانش بنیان و استارت آپی استفاده کنند .
دکتر مهری گفت: شرکت های شتاب دهنده بین ایثارگری که صاحب ایده و خلاقیت است و شرکت های سرمایه گذار قرار دارند و این دو را به هم متصل می کنند و این هماهنگی می تواند باعث ارتقاء و پیشرفت آن ایده و همچنین تجاری سازی آن شود.
وی در خصوص استفاده از طرح های نخبگان افزود: این اداره کل از همه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ها خواسته تا ایثارگران نخبه ای که در حوزه دانش بنیان فعالیت می کنند را به این مرکز معرفی نماید تا در رده های مختلف آموزش های لازم برای آنان در نظر گرفته شود.
مدیر کل دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر در پایان خاطر نشان کرد: نخبگان و ایثارگران می توانند به روزترین مطالب در حوزه فعالیت های شرکت های دانش بنیان را در بخش استارتاپ های سایت مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر به آدرس www.mdpt.ir پی گیری کنند.
منبع: مرکز دانش پژوهان